Music

Nästa helg!

Jag ser fram emot nästa helg. Det är ju så underbart när det händer saker i Malmö!

Dock händer allting alltid på samma gång, det är ju typiskt att stan kan vara halvdöd i månader för att sedan explodera i en överdos av events under ett och samma veckoslut. Men jag är lika glad för det, får försöka hinna med så mycket som möjligt helt enkelt!

Helgens höjdare blir alltså förutom efterlängtade Möllevångsfestivalen, som pågår fredag till lördag, det helt underbart sköna bandet Little Dragon som uppträder på Hedmanska gården fredag kväll klockan nio.

Det kommer bli sjukt bra, ni måste hänga på och dansa!! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>