x-random

Föreläsning i Lund

Igår fick jag äran att hålla i en föreläsning om kulturella normer, kommunikation och kontraster på en gymnasieskola i Lund. Det var verkligen roligt och jag vill tacka alla som var där för att ni var så grymma och ställde intressanta frågor och bidrog så mycket till innehållet. Till dem som hittat hit, är det någonting ni undrar eller skulle behöva hjälp med är det bara att hojta till, går ni in på contact & skriver en rad får jag ett mail.. och jag lovar att svara :)

Lycka till med plugget nu i slutspurten!

5 comments

  1. Woohoo klart jag kommer! Men i maj?
    Vem vet om jag ens lever då.. uppsatsen ska va inne typ den 30de så jag kommer nog typ vara halvt medvetslös. haha
    Men yes, jag vill gå, blir nog sjukt bra. Påminn mig, lova!! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>