Africa 2012 Videos

Introducing: My Maputo home

Here’s a video I did last month of my place here in Maputo. I have decided that filming the apartments I live in now will become a rule, as I realised it would have been great to have little clips of my old places in Warsaw and Barcelona. I sometimes watch the one from Copenhagen that I uploaded just days before leaving it. This time I’m not very worried about unexpected visitors and stalkers as I am quite far away – so I’m showing you the video of the home that I will continue living in for a couple of months ahead, with glimpses of two out of my three great roomies in it. Enjoy!

7 comments

  1. Jag e nyfiken, imponerad och jag e stolt over dig! Du e bara grym! Denna videon sager mkt om dig som person!! <3

  2. Tack fina Farhad, men hur menar du egentligen? Mitt barnsliga vinkande? De 6 våningarna? Haha, jag kanske ska poängtera att jag inte har inrett den där lägenheten själv. :P

  3. Jag hoppades pa att du skulle forstå. Har inget med inredning att göra. Jag syftade på en del grejer. Bara hela grejen att filma o visa..viljan att visa allt, e carro. Dessutom utan att säga nåt, för stadens naturliga ljud säger allt ändå. Gå sex våningar upp (och på vägen lägga märke till klotter o annat gott) och visa miljön du befinner dig i. Det e en metafor…du går inte upp bara fysiskt, utan den resan – och de 758 andra du gjort – utvecklar dig rent personligt.

    Det jag skrev handlar om hur du tycker visa saker e viktiga att visa, vart du borjan o vart du slutar..hur du öppnar dörren, visar låset, hur du förklarar utan att snacka, hur(? )du håller kameran när du öppnar upp låset med båda händerna, hur du säger “hej” till dina roomies, hur du presenterar de i texten i borjan, fastän du inte kanner de egentligen, hur försiktig du e när du filmer deras rum, hur du vinkar. ALLT! jag ser vad du tänker när jag ser videon. Carro är i Maputo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>